De Kippengids

Om maar direct duidelijk te zijn, de Kippengids is echt waar voor je geld. Ik ga hier geen recensie of review schrijven van 1200 woorden over waarom dit boek zo goed is. Ik ga in het kort uitleggen waarom dit boek de moeite waard is om te downloaden als je wil gaan beginnen met kippen houden.

Voor wie is de Kippengids ontwikkeld?

De Kippengids is voor iedereen die zelf een kippenhok wil maken. Niet alleen voor beginners. Maar ook voor de ervaren kippen houder.

Kippengids inhoud van de PDF

De Kippengids is een handig ebook in PDF formaat. Zo kan je deze altijd openen als je je telefoon bijdehand hebt. Handig, omdat een kippenhok bouwen toch buiten gebeurd. Een boekt wordt snel nat en de kwaliteit gaat achteruit naar mate deze langer buiten ligt. In de Kippengids, bestaande uit 132 pagina’s, lees je alles over:
– Info over hoe je een vergunning moet aanvragen voor een kippenhok
– Alles over de verschillende soorten rassen kippen
– Voedingsadvies
– Bouwtekeningen voor 14 soorten kippenhokken, waaronder een kippenflat en een kippenhooiberg
– Bouwtekeningen voor kippenrennen
– Bouwtekeningen voor zitstokken
– Bouwtekeningen voor voederbakken

Kortom, de Kippengids is een compleet boek en de beste start als je wil starten met kippen houden.

Kippengids

 

Materiaallijst voor elk kippenhok

Elke bouwtekening in de Kippengids is voorzien van een materiaallijst. Zo kan je gelijk naar de bouwmarkt rijden om ze in te slaan. Handig is dat dit tot in de kleinste details is uitgewerkt. Dus ook de houtsoort, type gaas, schroeven, kippenhok etc. Niet alleen de afmetingen, maar ook de hoeveelheid.

Fred schouten, auteur van de Kippengids (PDF)

Heeft hiervoor al het e-boek, Freds Bouwtekeningen gemaakt. Dit boek in PDF formaat is al meer dan 15.000 keer verkocht en erg populair onder doe het zelvers in NL en BE. Een echte expert in zijn vakgebied, en netjes ingeschreven bij de KVK.

Hier een speciale kortingslink voor het downloaden van de Kippengids!

Zelf een kippenhok maken

Kippengids nu downloaden